TransformAction

Adresse
Musempark 25, Rotterdam 3015 CB Map
Öffnungszeiten
Di–Sa 10–17 Uhr, So 11–17 Uhr

De makers van de eerste generatie afstudeerders Transformation Design aan de Willem de Kooning Academie nodigen je uit om samen met hen stil te staan bij hoe je denkt. In al hun projecten schemeren persoonlijke fascinaties door van waaruit ze aan de slag gaan met de prangende vragen van het moment. Ga jij met hen mee op weg naar een collectieve gedragsverandering?

De bachelor-opleiding Transformation Design aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam wordt geleid door Hill Scholte. Het programma leidt een nieuwe generatie ontwerpers op die kritisch kijken naar de persoonlijke, sociale en economische veranderingen in deze tijd en deze toegankelijk maken voor een breed publiek. Binnen de grote thema's als mobiliteit, technologie en politiek gebruiken zij ontwerp om interactie te bevorderen, houdingen, gedrag en zelfs hele systemen te veranderen en daarmee de wereld een klein beetje beter proberen te maken.

Transformation Designers
Elnaz Assar; Hannah van den Elzen; Maartje Lin Huijsman; Nikki Giesen; Minsun Kim; Evie Koopmanschap; Lucca Kroot; Anne Martens; Sanne Noordhof; Fleur van Stratum; Michelle Ybañez